Index Vakbarát Hírportál

Neymar-Barcelona: úgy tűnik, ennek annyi

2019. augusztus 30., péntek 21:37

Amilyen jól állt szerdán Neymar ügye, hogy elérje célját, és visszaszerződjön a Barcelonába, olyan rosszul néz ki két nappal később, és mindössze három nappal az átigazolási szezon zárása előtt.

A Barca utolsó ajánlata nagyon jónak tűnt, a 125 millió euró + Rakitic + Dembelé kölcsön fedezte volna a brazil 200-210 millió euróra taksált értékét, a Paris Saint-Germain is hajlott a megállapodásra. Sőt, a Barcelona hajlandó lett volna odaadni fiatal védőjét, Jean-Clair Todibót is.

Csakhogy a három futballista egyike sem akar Párizsba szerződni, más játékosok pedig nem érdeklik a PSG-t. A franciák katari tulajdonosai ennek ellenére meg akarnak egyezni, és pénteken ellenajánlatot tettek - írja a Sport.es. Nem szivárgott ki, hogy mit tartalmazott az ajánlatuk, csak az, hogy nagyobb részt pénzt, ami nem tetszett a barcelonai vezetőknek.

A katalán újság szerint így Neymar átigazolása a Barcelonába

"gyakorlatilag kizárható".

Természetesen még van egy kis idő egyezkedni, de inkább már az a kérdés, hova mehet Neymar, ha nem a Barcába? A Real Madid ügynöke lesben áll Párizsban, ügyüket nehezíti, hogy Neymar nem akarja a Madridot.

Nevető harmadik lehet az ügyben: a Juventus. Az olaszok nem nagyon mozgolódtak az utóbbi hetekben, de van pénzük, és van 100 milliós emberük, aki érdekelné a PSG-t: Paolo Dybala.

Egyelőre nem tárgyalnak, de ha a Barca-szál végképp elhal, képbe kerülhetnek, méghozzá jó esélyekkel. Ha meg ők sem lesznek befutók, Neymar vagy marad a PSG-ben, vagy behódol a Realnak.

Hétfő éjfélkor zár a piac.

Rovatok