Index Vakbarát Hírportál

Messi még mindig nem játszhat

2019. szeptember 11., szerda 13:30

Lionel Messi, az FC Barcelona futballistája továbbra is fájlalja a vádliját, így biztosan nem lép pályára a Valencia elleni, hétvégi bajnoki mérkőzésen. Az is erősen kérdéses, hogy a Borussia Dortmund elleni, jövő keddi Bajnokok Ligája-meccsen ott lehet-e, szinte kizárt, hogy idegenben térjen vissza. 

Az ötszörös aranylabdás továbbra sem edz a csapattal, és szombaton, a spanyol bajnokin biztosan nem láthatják a szurkolók - értesült a Sport.es.

A sérülés még mindig hátráltatja, a vezetők egyetértettek az orvosokkal abban, hogy jobb az elővigyázatosság, nehogy visszaessen

- írja az újság.

Sőt, mivel Dortmund után jövő hét végén Granadában játszik bajnokit a Barca, szeptember 24-re, a Villarreal elleni hazai, hétközi ligameccsre csúszhat a bemutatkozása ebben a szezonban.

A 32 éves támadó augusztus elején sérült meg, amikor újrakezdte az edzéseket. Visszatérését hetekkel ez előttre tervezték, augusztus 24-én már a kerettel edzett, de valószínűleg kiújult a sérülése. Nem szűntek a fájdalmai, így a héten sem a többiekkel tréningezett.

Az argentin szupersztár nélkül a bajnoki címvédő katalán csapat három forduló után nyolcadik a spanyol bajnokságban, 5 ponttal lemaradva a vezető Atletico Madridtól. 

Jó hír a Barcának, hogy az első bajnokin lesérült Luis Suarez viszont ott lehet a Valencia ellen.

Rovatok