Index Vakbarát Hírportál

Messi lassabban gyógyul, mint tervezték

2019. augusztus 28., szerda 13:10

A barcelonai sportsajtó egyöntetűen állítja, hogy Lionel Messi felépülése lassabban megy a vártnál, sem kedden, sem szerdán nem edzett együtt a társaival. Célja, hogy 100 százalékosan térjen vissza, így az is lehet, hogy még hetekig nem futballozhat.

A szupersztár vádlisérülés miatt hiányzott a szezon első bajnokijáról, majd múlt hét közepétől már a csapattal edzett, de a vasárnap esti, második bajnokira mégsem került a keretbe. A tribünről nézte, ahogy társai 5-2-re verik a Betist.

Azóta sem edzett a többiekkel, így a Sport.es és a Mundodeportivo.com is arról ír, lelassult a visszatérése, lassabban gyógyul a tervezettnél. Felmerült, hogy még egy hónapig hiányozni fog, de ez túlzás a klubközeli források szerint.

Egyelőre kicsi az esély rá, hogy Messi ott legyen Osasunában, szombaton a harmadik bajnoki körben, több mérkőzést viszont aligha kell mulasztania: jövő héten válogatott szünet kezdődik, a negyedik bajnoki fordulót csak szeptember 13-15 között rendezik. A Barca 14-én, szombat este 9-kor fogadja a Valenciát.

A 32 éves klasszis semmiképp nem utazna a válogatottjához, már csak azért sem, mert eltiltását tölti.

Messi nélkül eddig egyszer veszített, egyszer nyert a Barca, a tabellán 9., három pontra a még száz százalékos, 6 pontos Sevillától és Atleticótól, eggyel lemaradva a 4 pontos Real Madridtól.

A Barcelonával kapcsolatos hír, hogy Neymar ügyében előrelépés történhetett.

Rovatok