Index Vakbarát Hírportál

Messi 50. szabadrúgásgólja után még messisebb gólt lőtt

2019. október 29., kedd 22:31

Meglepte a Valladolid a Barcelonát a spanyol bajnokság 11. fordulójában játszott meccsen, kedd este. A Barca ugyan már a 2. percben vezetést szerzett Clement Lenglet megpattanó lövésével, ám a kiscsapat negyedórán belül egyenlített.

Ter Stegen kapus is tud hibázni, későn mozdult egy szabadrúgásra, kvázi Olivas lábára ütötte a labdát, ami onnan a kapuba pattant, 1-1.

A Barcelona reagált, Messi találta meg szép íveléssel a tizenegyespont környékén Vidalt, aki még szebb, szinte balettos mozdulattal irányította a hálóba a labdát, 2-1 a 30. percben.

Messi a félidő hajrájában sem engedte ki a kezéből a meccset, amikor csapata szabadrúgáshoz jutott. Természetesen ő állt a labda mögé, ha 30 méteren belül kapnak szabadot, nem nagyon variál az argentin.

Lionel Messi 50. szabadgólja, 3-1-re vezettek vele a Valladolid ellen

A volt Barca-kapus Masip nem ért oda a rövidre, a labda a bal felső sarokba vágódott, 3-1.

Karrierje 50. szabadrúgásgólja volt ez, 44-et lőtt a Barcában, 6-ot az argentin válogatottban.

A meccs negyedik gólja - már a szünet után - talán a szabadrúgásnál is pazarabb volt, Messi labdakezelése miatt. A gólpasszt Rakitic adta, 4-1.

Lionel Messi 2nd Goal vs. Valladolid

Az ötödik gólban a csapatjáték volt a nagy, na meg a gólpassz a végén, Messitől. Az argentin 2 assziszttal és két góllal zárt, a végeredmény 5-1 lett.

Luis Suárez - Valladolid-goal 5-1

A Barcelona visszavette a vezetést a tabellán, két ponttal előzi a Granadát.

A nap másik meccsén:

a

Rovatok