Index Vakbarát Hírportál

A 94. percig izgulhatott a Liverpool

2019. november 2., szombat 18:09

Közel járt a Liverpool, hogy 27 veretlen bajnoki után vereséget szenvedjen a Premier League 11. fordulójában, ám nem hogy végül nem kaptak ki, de még pontot sem vesztettek az Aston Villa otthonában, köszönhetően egy iszonyatos hajrának, illetve Andrew Robertson és Sadio Mané góljainak.

Robertson a 87. percben, egy elemi erejű fejessel egyenlített ki, majd Mané a legvégén egy szögletből, csúsztatva fordított az utolsó másodpercekben.

A Liverpool ezzel megőrizte hatpontos előnyét a Southampton ellen szintén fordításra kényszerülő Manchester City előtt, mindkét mérkőzés 2-1-es végeredményt hozott. A Liverpool egyébként pár napon belül másodszor centizte ki a meccsét, a hét közepén az Arsenallal játszottak 5-5-ös meccset a ligakupában úgy, hogy a hosszabbításban szerezték meg az egyenlítést (ami után aztán büntetőkkel jutottak tovább).

A korábbi meccsen a Manchester United 1-0-ra kikapott a Bournemouth otthonában, és ezzel a 10. helyen állnak, a 11 meccsen gyűjtött 13 pont az 1986-87-es szezon óta a legrosszabb idénykezdet a Unitednél. Ez volt az az idény, amikor a gyenge eredmények miatt november 6-án meg kellett válniuk Ron Atkinsontól a csapatnál, és ekkor érkezett a helyére Sir Alex Ferguson.

stat

Eredmények

Rovatok