Index Vakbarát Hírportál

Ha nem emlékezne Mbappé sebességére, nézze meg ezt a gólt

2019. december 21., szombat 22:39

A PSG-re az utolsó idei francia bajnokin a kiesés ellen harcoló Amiens várt. A bajnoki címvédő párizsiak nem hagyták izgulni szurkolóikat.

Mbappé gólja

A 21. születésnapját ünneplő Kylian Mbappé ugyanis a tizedik percben megszerezte a vezetést, miután Neymartól kapott egy tökéletes ütemű indítást, a világbajnok francia csatár olyan sebességgel indult el a saját térfeléről - lesről így szó sem lehetett -, és vitte be a labdát a tizenhatoson belülre, amire talán csak ő képes az egész világon. Higgadtan emelte át a labdát a kapuson.  

Mbappé a világbajnokságon az argentinokkal szemben 37-tel száguldott, ahogy ebben a cikkben megörökítettük.

De visszatérve a meccsre: a második félidőben Neymar belőtte a második gólt egy lecsorgó labdából, Mbappé pedig duplázott, akkor a kapufa mellé lőtt. Mendoza szépített, Keylor Navas nem ért oda a labdára, amit azt jelentette, hogy az Amiens a második csapat a szezonban, amelyik eredményes volt a Parc des Princes-ben. A végeredményt Icardi állította be: 4-1.

A PSG csak azért bánkódhatott, mert Diallót még az első, míg a másik középhátvéd Thiago Silvát a második félidőben veszítette el sérülés miatt. A brazil védő bokájára ráesett egy ütközés után a rivális csatára, nem nézett ki jól az eset. 

stat

Rovatok