Index Vakbarát Hírportál

Jürgen Klopp a laptopjáról nézi a Liverpool kupameccsét

2020. február 4., kedd 09:43

Újrajátszásra kényszerült a Liverpool a harmadosztályú Shrewsbury ellen az FA-kupában, miután a januári meccsen 2-2-es döntetlent játszottak. Jürgen Klopp csapata tele volt fiatalokkal, ezért sem bírtak a kiscsapattal.

Hiába vezeti a bajnokságot  22 ponttal a Liverpool, a szoros bajnoki menetrend miatt nem jött jól a plusz meccs, ezért a felnőtt csapatból senki játszik majd a kedd esti visszavágón, az ificsapat fog kiállni a Shrewsbury ellen. A csapatkapitány például az a Curtis Jones lesz, aki nemrég lett 19 éves. A fiatal kora ellenére Jones-nak már két gólja van az FA-kupában, főleg az Evertonnak lőtt gólja volt emlékezetes. 

Jürgen Klopp sem lesz ott a kupameccsen, a Guardian cikke szerint

laptopról fogja követni az eseményeket.

Klopp helyett az U23-as csapat edzője, Neil Critchley irányítja majd a Liverpoolt. Az Aston Villa elleni decemberi Ligakupa-meccsen is ő volt az edző, akkor a párhuzamosan zajló klubvilágbajnokság miatt kellett helyettesítenie a németet. Az Liverpool fiataljai 5-0-ra kaptak ki a legjobbjaival felálló Villától, Klopp ennek ellenére nagyon megdicsérte Critchley-t és a játékosokat.  A Liverpool-szurkolókat nem zavarja Klopp és a sztárok hiánya, mivel az összes jegyet eladták az FA-kupa-meccsre. Igaz, ebben az is szerepet játszhatott, hogy olcsóbban adták a belépőket. 

Rovatok