Index Vakbarát Hírportál

Szakmai döntés volt Dzsudzsák távozása

2020. február 4., kedd 16:58 | aznap frissítve

Szakmai okokból távozik Dzsudzsák Balázs az al-Ittihadból, írja a Nemzeti Sport. Korábban mi is írtuk, hogy a 108-szoros válogatott játékos távozik az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságának egyik leggyengébb klubjából, de az okokat akkor maximum sejteni lehetett.

Dzsudzsák mellett távozik Henrique is, a helyükre egy zöld-foki-szigeti és egy holland légióst igazoltak. A klub Instagramja azt írja, hogy a döntést szakmai alapon hozta meg Jorge de Silva vezetőedző, aki szerint a két távozó nem illeszkedik a csapat játékstílusához és hosszú távú terveihez.

Az al-Ittihad a 14 csapatos bajnokság 11. helyén áll a 15. fordulóban, és a holland Navarone Foortot direkt a vezetőedző kérésére hozták, és valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy felbontották a magyar szélső szerződését. Ami azért is érdekes, mert Dzsudzsák menedzsere nemrég még arról beszélt a sportújságnak, hogy a klub szerződéshosszabbítást tervez a játékossal.

Dzsudzsák helyzetét megnehezítheti, hogy csak olyan ligába igazolhat, ahol nyitva volt az átigazolási piac a szerződésbontás idején.

Rovatok