Index Vakbarát Hírportál

A koronavírustól tartva karanténban edz a Manchester United új igazolása

2020. február 13., csütörtök 11:23

Elővigyázatosságból a csapattól távol edz a Manchester United új igazolása, Odion Ighalo, akit január legvégén vettek kölcsön a kínai Sanghaj Senhua csapatától a koronavírus miatti aggodalom miatt. Ennek ellenére a csapat úgy tervezi, hogy Ighalo már ott lesz a klub hétfői, Chelsea elleni mérkőzésén a keretben.

A karantén egyet jelent azzal, hogy nem vitték el Ighalót a csapat spanyolországi mini-edzőtáborába attól tartva, hogy onnan csak nehézségek árán térhetett volna vissza az Egyesült-Királyságba a játékos.

A BBC információi szerint a köztes időben Ighalo egy rá igazított erőnléti programmal készül a hétfői bemutatkozásra. Az edzéseket a brit taekwondoközpontban végzi, február eleji érkezése óta itt szállásolta el őt a Manchester United.

A február 17-i, hétfői mérkőzés idejére már letelik az egészségügyi hatóságok által a Kínából érkezők számára javasolt kéthetes karantén ideje. Kínában egyre súlyosabb a koronavírus-járvány,szerdán az eddigi legmagasabb halálozási számot jelentették az ország képviselői – részben emiatt a Forma-1-es Kínai Nagydíjat is elhalasztották.

Borítókép: Ogion Ighalo a nigériai válogatott egy mérkőzésén a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Fotó: Catherine Ivill / Getty Images Hungary

Rovatok