Index Vakbarát Hírportál

Kifakadt az Újpest futballistája: Hétről hétre ezt a szart hozzuk

2020. február 20., csütörtök 09:20

A sírás határán nyilatkozott az M4Sportnak Litauszki Róbert, az Újpest FC futballistája a MOL Fehérvár FC ellen 1-0-ra elveszített Magyar Kupa-meccs után. A nyolcaddöntőbeli párharcot a Fehérvár nyerte, 1-0-ás összesítéssel jutott tovább. 

Hetek óta krízishelyzet van, nem is tudom, mit várunk, nehéz így higgadtan nyilatkozni. Hétről hétre ezt a szart hozzuk. Nem nyerünk párharcot, eladunk labdákat, így nem lehet, 5-6 gólt is rúghatott volna az ellenfél. Mindenkinek el kellene gondolkodnia, önmagába kéne néznie, kicsit küzdeni kéne, mert ez így egy nagy...ez nem elég. 

- mondta a játékos. Azt nem tudta megmondani, hogy mi az oka ennek a krízishelyzetnek. 

Tényleg nincs jó formában az Újpest: tétmeccsen utoljára decemberben tudtak nyerni, az NB II. utolsó helyén álló Vácot győzték le a Magyar Kupában. Azóta a bajnokságban háromszor kikaptak, egyszer döntetlent játszottak. 

A Fehérvár elleni meccs után tartott sajtótájékoztatón az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics arról beszélt, hogy semmi különlegeset nem mutattak játékosai, nyomás alatt sorozatosan hibáztak. "Csalódott vagyok, nem láttam a játékosokon a győzni akarást" - tette hozzá az edző.

Rovatok