Index Vakbarát Hírportál

Egy feltétellel maradna Lionel Messi Barcelonában

2020. március 18., szerda 10:58

Lionel Messi elhagyhatja a Barcelonát, ha Neymar nem tér vissza a klubhoz. Ez a téma, vagyis az argentin jövője szinte biztosan előkerül még a következő hetekben, pláne, ha a kényszerkihagyás hosszabb lesz a bajnokságban vagy a Bajnokok Ligájában.

Most az El Confidencial írt erről, és a lap úgy tudja, hogy már a nyáron távozna, annak ellenére, hogy jelenlegi szerződése jövő júniusig érvényes. Bartomeu klubelnök már a napokban tárgyalna a játékos új szerződéséről. A 2017-ben a PSG-hez távozó Neymar visszatérése segíthetne a helyzeten.

Messinek nem tetszett Ernesto Valverde eltávolítása, és a csapat játéka azóta sem megnyugtató, még ha vezetik is 27 forduló után a bajnokságot a Real Madrid váratlan botlása miatt.

A brazil világbajnok, Kaká azt mondta, nehéz elképzelni a Messi nélküli Barcelonát, mégis itt lenne az ideje a változtatásnak. 

A 32 éves argentin hatszor kapta meg Aranylabdát, négyszer nyert Bajnokok Ligáját, tízszer spanyol bajnokságot és hatszor spanyol Király Kupát. Ebben a szezonban eddig 31 mérkőzésen játszott, 24 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. 718 meccsen lépett pályára, ezeken 627 gólt lőtt.

Rovatok