Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák Balázs meggyőzte a klubját, meg akarják tartani

2020. május 1., péntek 16:44

A téli nagy visszhangot kiváltó klubváltása után úgy látszik, Dzsudzsák Balázs jól döntött, mert az Egyesült Arab Emirátusokbeli al-Ain portugál edzője, Emanuel Pedro szeretné továbbra is a klubnál látni a magyar szélsőt. Dzsudzsák fél plusz két éves szerződést írt alá februárban, és az al-Ain élne opciós jogával.

Dzsudzsák négy meccsen játszott eddig. Nemcsak őt, hanem a kazah Iszlamhant is marasztalják, az alábbi bejegyzés erről tanúskodik. 

ماجد العويس: تقييم المدرب بيدرو إيمانويل لمردود كل من الكازاخستاني إسلام خان والمجري دجودجاك، وفي حال تمكنا من تحقيق الإضافة المرجوة سيتم التجديد لهما أو التعاقد مع لاعبين خلال الانتقالات الصيفية اتساقاً مع احتياجات الفريق وفقاً لرؤية المدير الفني #نادي_العين pic.twitter.com/IRptftST1i

— نادي العين (@alainfcae) April 30, 2020

Az al-Ain a térség nagy múltú csapata, a magyar válogatott csapatkapitánya a tízes mezt kapta meg tőlük. Február 14-én rögtön játszhatott korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen, és a 4-1-re megnyert meccsen gólt is lőtt.

Az al-Ain a második helyen áll a márciusban félbeszakított bajnokságban. Az utolsó meccsen az al-Jazira 2-1-re verte Dzsudzsákékat, a középpályást akkor le is cserélték.

A 33 éves játékos a PSV-szintű klubnak állította be az al-Aint.

Rovatok