Index Vakbarát Hírportál

Fél a vírustól a Chelsea sztárja, egy nap után kihagyta az edzéseket

2020. május 21., csütörtök 11:48

A Chelsea világbajnok francia középpályása, N'Golo Kanté egy nap után abbahagyta a közös edzéseket, mivel attól tart, hogy elkaphatja a koronavírust, írja a The Telegraph.

Az angol első osztályú bajnokság, a Premier League csapatai a héten kezdhették el a kiscsoportos edzések tartását azon játékosaiknak, akiknek korábban két koronavírustesztjük is negatív lett. Kanté a Chelsea keddi edzésen még részt vett a klub cobhami edzőközpontjában, azonban szerdán – saját kérésre – már kihagyta a csapattársakkal való közös tréninget.

A lap azt írja, hogy Frank Lampard vezetőedző és a klub elfogadta és megértette Kanté aggodalmát az edzések miatt. Kanté bátyja, Niama nem sokkal a 2018-as világbajnokság előtt hunyt el szívroham miatt. Nem Kanté az egyedüli játékos a Premier League-ben, aki szerint nem kellett volna még elkezdeni az edzéseket, a Watford csapatkapitány, Troy Deeney és a Newcastle United játékosa, Danny Rose is kritizálta ezt a döntést.

Nagy-Britanniában eddig több mint 240 ezren kapták el a koronavírust, a halálos áldozatok száma pedig a 35 ezret is átlépte már. Az országban továbbra is érvényben vannak a kijárási korlátozások.

Rovatok