Index Vakbarát Hírportál

Újabb válogatott játékost igazolt az NB I-be vágyó DVSC

2021. március 9., kedd 16:27

A labdarúgó NB II-ben szereplő Debrecenben folytatja pályafutását Ugrai Roland – jelentette be kedden a klub a hivatalos honlapján.

Az ötszörös válogatott csatár decemberben bontott szerződést a Budapest Honvéddal, így szabadon igazolható volt.

Nagyon vártam ezt a pillanatot, hiányzott a játék. Örülök, hogy egy olyan csapatba kerültem, amely komoly célokért küzd. Fizikálisan rendben vagyok, az utóbbi hetekben a III. Kerületi TVE-nél tudtam edzeni, persze a meccsritmust semmi sem pótolhatja. Mentálisan is jól vagyok, nagy várakozással tekintek a következő időszakra

– fogalmazott a dvsc.hu-nak a 28 éves támadó.

A Debrecen szerdán az MTK Budapestet fogadja a Magyar Kupában és mennyiben a papírmunka rendeződik, Ugrai ott lehet a Loki keretében.

A DVSC hullámvölgybe került az utóbbi hetekben, az elmúlt hat bajnokijából négyet elveszített. Kondás Elemér vezetőedzőnek mennie kellett, helyére a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor párost nevezték ki a csapat élére. A gárda jelenleg 57 ponttal vezeti a bajnokságot, előnye öt pont a harmadik helyen álló Gyirmót előtt.

Dzsudzsák Balázs, Korhut Mihály és Varja József után nyár óta Ugrai a negyedik magyar válogatott játékos, aki a cívisvárosba igazol. Ugrai az idény végéig írt alá.

Rovatok