Index Vakbarát Hírportál

Ancelottinak fogalma sincs, miért szenvedett vereséget a Real Madrid

2021. szeptember 29., szerda 10:09

Nem igazán talált magyarázatot Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője együttese meglepő 2-1-es vereségére a Sheriff Tiraspol elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után – írja az MTI.

A Real Madrid kedd este hazai pályán a Bajnokok Ligája történelmének egyik legnagyobb szenzációjára vereséget szenvedett a moldovai Sheriff Tiraspoltól. A mérkőzés után Carlo Ancelotti igyekezett megmagyarázni a történteket. 

Nekik minden jól alakult, számunkra meg minden rosszul. Szomorúak vagyunk. Intenzíven és nagy odaadással játszottunk, de az apró részletek miatt veszítettünk. A csapat jól futballozott, viszont lehettünk volna élesebbek néhány területen, ugyanakkor ezzel együtt is nehéz megmagyarázni a történteket 

– nyilatkozta az olasz vezetőedző a mérkőzés után az újságíróknak. 

Ancelotti, aki első vereségét szenvedte el a szezonban csapatával, azt is elmondta, szerinte nem érdemelték meg, hogy pont nélkül maradtak. Ugyanakkor azt ígérte, tanulni fognak a mérkőzésből, melyen 67 százalékban birtokolta csapata a labdát, és 30 lövési kísérlete volt, melyek közül 11 el is találta a kaput, míg a rivális csupán négyszer próbálkozott a találkozón.

Az 1997-ben alapított moldovai együttes története során először jutott főtáblára, és már az is bravúrnak számított, hogy az első körben 2-0-ra verte a Sahtar Donyecket, a mostani madridi sikere pedig igazi szenzáció.

A D-csoportot így a Sheriff Tiraspol vezeti hat ponttal, a második helyen a Real Madrid áll három megszerzett ponttal, míg az utolsó helyeken az Inter és az ukrán Shaktar áll egy-egy egységgel. 

(MTI/Index)

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok