Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldóval csábítanák Zidane-t Manchesterbe

2021. november 15., hétfő 16:17

A Marca beszámolója szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United Zinédine Zidane megkaparintásában reménykedik.

A rendkívül erős kerettel bíró, de igencsak alulteljesítő együttesnél a rossz szereplés miatt inog a kispad Ole Gunnar Solskjær alatt, helyére pedig a hírek szerint a Real Madriddal korábban három BL-t is nyerő franciát szerezné meg a klub.

Ebben az időszakban Cristiano Ronaldo is a királyi gárdát erősítette, a vörös ördögök reményei szerint pedig épp a portugál győzheti meg Zidane-t arról, hogy a Premier League-ben folytassa vezetőedzői karrierjét.

Az ötszörös aranylabdás portugál a nyáron meglepetésre kötött ki újra a PL-aranyat 2013 óta hiába hajkurászó együttesnél, miután tizenkét éven át a Real Madridot, majd a Juventust erősítette. 

A mellette még a volt dortmundi Jadon Sanchóval és az ugyancsak az exrealos Raphaël Varane-nal is megerősített együttes a biztató kezdés (négy győzelem, egy döntetlen) után a legutóbbi hat körben csak egyszer győzött, 17 pontot szerezve pedig csupán a hatodik helyen áll a tabellán.

Nehezítheti ugyanakkor a manchesteriek helyzetét, hogy a hírek szerint Zidane nem repesne a gondolattól, hogy idény közben vegyen át egy együttest, inkább a nyári alapozást már közösen kezdené meg új klubjával, ráadásul a francia válogatott kispadjáról sem tett még le a tréner.

A további opciók között a PSG-t dirigáló Mauricio Pochettinót és a Leicester Citynél ténykedő Brendan Rodgerst említik a brit lapok.

(Borítókép: Matthew Ashton – AMA / Getty Images)

Rovatok