Index Vakbarát Hírportál

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

2021. június 15., kedd 10:18

Egyre jobban van Christian Eriksen, aki a szombati Dánia–Finnország Európa-bajnoki találkozó 43. percében összeesett a pályán, az orvosoknak több mint 10 percig kellett küzdeniük az életéért, amelyet végül sikerült megmenteniük. A koppenhágai kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát, azóta pedig gyakorlatilag csak pozitív hírek érkeztek róla. Hétfőn már a menedzserén keresztül üzent a világnak, most pedig ő maga intézett néhány szót az Instagramon az érte aggódókhoz.

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket és üdvözleteket, amelyeket a világ minden tájáról kaptam. Rengeteget jelent nekem és a családomnak is. A körülményekhez képest jól vagyok. Még mindig vár rám néhány vizsgálat a kórházban, de jól érzem magam. Mostantól pedig szurkolok a dánoknak a többi meccsen.

A 29 éves középpályás ügynöke hétfőn azt mondta, a játékos szeretne a helyszínen szurkolni társainak a csütörtöki, belgák elleni találkozón, de erről alighanem le kell mondania.

A dán válogatott vezetőedzője, Kasper Hjulmand arról is beszámolt, hogy Eriksen a kórházban végignézte a finnek elleni találkozó utolsó 10 percét.

Rovatok