Index Vakbarát Hírportál

A Manchester United 50 millió fontot ajánlott a Real-sztárért

2021. június 20., vasárnap 20:47

Miközben a francia labdarúgó-válogatottal a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon játszik, a Manchester Unitedtől fajsúlyos ajánlat érkezett a Real Madridhoz a világbajnok Raphaël Varane-ért – írja az MTI.

A 28 éves középhátvédet 50 millió fontért (20,7 milliárd forint) vinné az angol klub, ám a The Times úgy tudja, hogy a spanyol gárda vezetése 80 milliónál kevesebbért nem hajlandó megválni a francia játékostól.

Az El Confidencial spanyol napilap értesülése szerint Varane – aki 2011 óta futballozik a fővárosi együttesben és a szerződése jövő nyárig érvényes – a hét elején a távozás mellett döntött.

Az újság azt írta, hogy a hátvéd visszatér Franciaországba, lehetséges új csapataként pedig a Paris Saint-Germaint jelölte meg. Korábban az angol sajtóban viszont az jelent meg, hogy a Manchester United lehet Varane következő állomáshelye.

A labdadarúgó, akinek piaci értékét 70 millió euróra (24,6 milliárd forintra) becsülik, eddig 77-szer szerepelt a válogatottban, és játszott a Puskás Arénában 1–1-re végződött szombati magyar–francia Európa-bajnoki csoportmérkőzésen is.

Borítókép: Jose Jordan / AFP

Rovatok