Index Vakbarát Hírportál

Budapestre indultak, Bukarestben kötöttek ki a francia szurkolók

2021. június 22., kedd 17:31

Hat francia szurkoló el akart menni Budapestre, hogy szurkoljon a francia válogatottnak, amely éppen Magyarország csapata ellen lépett pályára. Egy utazási ügynökségen keresztül vásárolták meg a repülőjegyeket és a stadionbelépőket. Az ügynökség azonban alaposan összekutyulta a dolgokat, és Budapest helyett egy bukaresti járatra vették meg a jegyeket – írja a kolozsvári Főtér.

A mit sem sejtő szurkolók így a magyar főváros helyett Romániában kötöttek ki. Itt rengeteg ukrán szurkolót láttak, akik a bukaresti rendezésű Ukrajna–Észak-Macedónia-mérkőzésre érkeztek.

A franciák úgy gondolták, hogy az ukrán szurkolók csakis a magyar drukkerek lehetnek, hiszen olyan sokan vannak, és azért vannak ilyen sokan, mert mégiscsak hazai rendezésű mérkőzésről van szó.

Bukarest központjában döbbentek rá a fatális tévedésre. Végül egy teraszon, tévén nézték végig a magyar–francia-meccset.

Ráadásul a látottak sem vigasztalhatták őket. A toronymagasan favorit világbajnok francia csapat csupán döntetlenre mentette a második félidő közepéig vezető magyar válogatott ellen a mérkőzést.

Rovatok