Index Vakbarát Hírportál

Meglátta Ronaldót alsónadrágban, és arra gondolt: Ó, Istenem, ez tényleg ő!

2021. június 27., vasárnap 11:28

Weston McKennie 2020 nyarán került a Juventushoz. A 24-szeres amerikai válogatott középpályás számára felejthetetlen emlék, amikor először találkozott Cristiano Ronaldóval a torinói klub központjában – írja a Marca.

Emlékszem, amikor először megláttam. Torinóban voltam, amikor az átigazolásom utolsó részleteit intéztük. Akkor jött vissza mindenki a nyaralásból vagy a válogatottból. Éppen az orvosi vizsgálatokra készültem, amikor láttam, hogy jön ki a szobából alsónadrágban. Azt gondoltam, »ó, Istenem, ez tényleg ő!«

– elevenítette fel emlékeit a 22 éves futballista.

McKennie mindent megtett, hogy normálisan viselkedjen, és ne tűnjön a portugál klasszis első számú rajongójának, mivel csapattársak lesznek, és sokat találkoznak a jövőben.

Áldás számomra, hogy együtt játszhatok vele, mert sok mindenre megtanított: fegyelemre, profizmusra, sikerre való éhségre. Rengeteget segített nekem. Azt hittem számos tulajdonságomról, hogy ennél jobb nem lehet, de hála Ronaldónak, mindenben fejlődtem

– mondta McKennie.

Portugália az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Belgium ellen játszik vasárnap este Sevillában. Ha továbbjut, Olaszország lesz az ellenfele a következő körben.

Rovatok