Index Vakbarát Hírportál

Súlyos a sérülése a Juventus sztárjának, az olasz válogatott is bajba kerülhet

2022. január 10., hétfő 13:18

Vasárnap késő délután elképesztően fordulatos rangadót vívott a Juventus az AS Roma otthonában. A torinói csapat a mérkőzés 70. percében még kétgólos hátrányban volt, azonban hét perc alatt szerzett három gólt, amivel beállította a 3–4-es végeredményt. Ennek ellenére a mérkőzés keserédesen végződött az olasz rekordbajnok drukkerei számára, mivel kulcsjátékosuk, Federico Chiesa a találkozó első félidejében megsérült, és nem tudta folytatni a mérkőzést. 

Az olasz válogatott támadó Chris Smallinggal ütközött, ami után még pár percet a pályán töltött, de végül cserére kényszerült. A Juventus mai hivatalos tájékoztatása alapján a legrosszabb feltételezések igazolódtak be a sérüléssel kapcsolatban, 

az első vizsgálatok elülső keresztszalag-sérülést mutattak ki.

Az olaszok kiemelik, hogy a műtétre a következő napokban már sor is kerül, az viszont egyelőre bizonytalan, hogy pontosan mennyi időt kell majd kihagynia a szélsőnek. 

Chiesa sérülése az olasz válogatott számára is aggodalommal jár, mivel sorsdöntő vb-pótselejtező mérkőzések várnak Roberto Mancini csapatára márciusban. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok