Index Vakbarát Hírportál

A Juvéhoz és Katarba csábítják a Real Madrid varázslóját

2022. április 15., péntek 14:03

Spanyol lapértesülés szerint két helyen is tárt karokkal várnák Luka Modrićot, ha a horvát középpályás szerződése lejártával a nyáron távozna a Real Madridtól.

A futballista szeptemberben már 37 éves lesz, de a játékán ez nem látszik meg. A Chelsea elleni BL-negyeddöntő visszavágójának egyik legjobbja volt, parádés gólpasszával pedig a királyi gárda visszajött a párharcba, amelyet később meg is nyert. 

Szerződése viszont június 30-án lejár a csapatnál, és bár korábban arról szóltak a hírek, hogy hosszabbíthat, ez továbbra sem történt meg.

Kérőkből nincs azért hiány, az As újságírója úgy tudja, hogy a Juventus és egy katari klub is jelentős ajánlattal készülne, mindkét helyen két évre szerződtetnék a 2018-as aranylabdást.

Modrić 2012-ben 35 millió euróért cserébe érkezett a Tottenhamtől a Real Madridhoz, ahol az elmúlt tíz év során 428 tétmérkőzésen 31 gól és 70 gólpassz volt a mérlege.

A királyi gárdával két bajnoki címet, egy kupát, négy Spanyol Szuperkupát, ugyancsak négy Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot, valamint három európai Szuperkupát nyert.

Korábban a Dinamo Zagrebbel háromszoros bajnok és kétszeres Horvát Kupa-győztes volt.

(Borítókép: David Ramos / Getty Images)

Rovatok