Index Vakbarát Hírportál

Ibra hidegrázós ünnepi beszéde után így tombolt a Milan öltözője – videó!

2022. május 23., hétfő 17:44

A Milan 11 év után ismét felült Olaszország trónjára, és bár ez nem feltétlenül azért volt, mert újra európai szinten is elit gárda formálódott volna a piros-feketéknél, a gárda óriási küzdőszellemével minden kétkedőre rácáfolt. 

A Sassuolo elleni mérkőzés lefújása után a hangadó Zlatan Ibrahimovic pedig pontosan ezeket emelte ki az öltözői beszédében.

Nyugi, srácok, nem arról van szó, hogy búcsúzok” – ütött meg humoros alaphangot a 40 éves svéd csatár, akinek jövője valóban kérdéses még, mivel szerződése a nyáron lejár a klubnál, és a visszavonulás sem zárható ki az esetében.

Srácok, az ideérkezésemkor nagyon kevesen hittek bennünk, de amikor megértettük, hogy áldozatokat kell hoznunk, küzdenünk kell, hinni és dolgozni, amikor ez megtörtént, akkor csapat lettünk, és amikor valakikből egy csapat lesz, olyan dolgokat érhetnek el, mint amiket mi. Most mi vagyunk Olaszország bajnokai!

– tette hozzá Ibrahimovic, aki minden egyes játékosnak, az összes stábtagnak és a klubnál dolgozó alkalmazottnak megköszönte ezek után a belefektetett munkáját, ami végül aranyérmet eredményezett a gárdának.

Nem volt könnyű, de igazi csapatként küzdöttünk ebben a szezonban. Az évad elején senki sem hitt bennünk, de ezek folyamatosan erősebbé tettek minket. Nagyon büszke vagyok mindannyiótokra. Most pedig tegyetek meg nekem egy szívességet, és ünnepeljetek, ahogyan a bajnokok. Mert nemcsak Milánó tartozik az AC Milanhoz, hanem egész Olaszország a Milané!

– zárta gondolatait a svéd fenegyerek, aki ezt követően felborította az asztalt, hogy nyomatékosítsa a szavait.

Hiába no, lehet sok mindent mondani Ibrára, de motiválni azt nagyon tud – és Zlatan csak egy van...

(Borítókép: Sportinfoto / vi / DeFodi Images via Getty Images)

Rovatok