Index Vakbarát Hírportál

Alkoholtilalom lesz a Slovan–Ferencváros-meccs alatt a pozsonyi stadionban

2022. július 23., szombat 21:29

Pozsony Újváros városrész vezetése a jövő szerdai, Slovan Bratislava–Ferencváros BL-selejtező-mérkőzés előtt, alatt és után alkoholfogyasztási tilalmat rendelt el a stadionban és környékén.

A Nemzeti Stadion kerületének polgármestere, Rudolf Kusy határozata alapján szerdán, július 27-én 13.00 órától csütörtökig, július 28-án 6.00 óráig tart az alkoholtilalom – írta meg az NSO.

A tilalom a stadionra és környékére érvényes. A Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára a szlovák városi és állami rendőrség is megnövelt létszámmal készül. A biztonságra és rendfenntartásra a megszokottnál jóval nagyobb számú biztonsági erő fog figyelni. 

A budapesti odavágón a Slovan meglepetésre 2–1-es győzelmet aratott a magyar bajnok felett, a visszavágóra július 27-én este 20.30-as kezdéssel kerül sor. 

Az idegenbeli szabály eltörlésének köszönhetően amennyiben a Ferencváros minimum egy góllal megveri idegenben a Slovant, úgy egészen biztosan legalább hosszabbításra menti a párharcot. Minden más eshetőségben a szlovák bajnok jut tovább a selejtező harmadik fordulójába. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok