Index Vakbarát Hírportál

Változott a Ferencváros kerete közvetlenül az Európa-liga-selejtező előtt

2022. augusztus 18., csütörtök 13:25

Annak ellenére, hogy Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a tegnapi napon még úgy nyilatkozott, hogy sérülés miatt kénytelen nélkülözni Kristoffer Zachariassent és Samy Mmaeet a Shamrock Rovers elleni meccskeretből, az UEFA honlapján a legújabb listára már visszakerült a két játékos neve.

Ma este 18.30-as kezdéssel fogadja a magyar rekordbajnok az ír Shamrock Rovers csapatát a második számú európai kupasorozat playoffkörében. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a ferencvárosiak orosz trénere még úgy fogalmazott, hogy se Zachariassen, se Mmaee játékára nem számíthat csütörtökön. 

Ennek ellenére ma délelőtt az UEFA hivatalos oldalán már az volt olvasható, hogy az előbb említett két játékos visszakerült a meccskeretbe, helyettük pedig másik két játékos került ki, nevezetesen a frissen igazolt Rasmus Thelander és Stepjan Loncar. 

A Ferencváros végleges kerete az ír bajnok ellen így áll össze: 

Amennyiben a Fradi sikerrel veszi a Shamrock Rovers elleni párharcot, úgy ősszel az Európa-liga csoportkörében szerepelhet, kudarc esetén pedig az Európa Konferencia Liga főtábláján vehet részt.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok