Index Vakbarát Hírportál

A német válogatott két sztárja is lesérült a magyarok elleni mérkőzés előtt

2022. szeptember 20., kedd 15:45

A német Bild arról írt kedden, hogy a magyarok ellen készülő német válogatott edzését a csapat kapusa, Manuel Neuer kihagyta, míg Jamal Musiala idő előtt volt kénytelen befejezni a tréninget, miután honfitársával ütközött.

A német válogatott három nap múlva, péntek este fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a magyar csapatot, azonban a sorsdöntő mérkőzésre való felkészülés közel sem megy zökkenőmentesen a németeknek. Jelenleg Frankfurtban tréningezik a csapat, de a válogatott kapusa, Manuel Neuer kihagyta az edzést, míg 

Jamal Musiala honfi, és klubtársával, Thomas Müllerrel ütközött a tréningen, és olyannyira megsérült, hogy nem tudta folytatni a gyakorlást. 

A Bayern München hálóőrének, Manuel Neuernek a hírek szerint a nagylábujjával akadtak gondok, de arról egyelőre nincs információ, veszélyezteti-e ez a sérülés a pénteki játékát. A Bild arról is beszámolt, hogy Musiala kötéssel hagyta el a pályát, de elvileg szereplése a lipcsei mérkőzésen nem forog veszélyben. 

A magyar válogatott pénteken Lipcsében lép pályára a német válogatott ellen, majd szeptember 26-án a Puskás Arénában fogadja az olasz válogatottat a Nemzetek Ligája keretein belül. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok