Index Vakbarát Hírportál

Úgy fest, megvan az aranylabdás Benzema utódja a Real Madridnál

2022. november 6., vasárnap 15:40

Úgy fest, megvan Karim Benzema utódja a Real Madridnál – és nem is kell messzire mennie a királyi gárdának a helyettes megtalálásához.

Az átigazolási ügyekben bennfentes Fabrizio Romano vasárnap arról számolt be, hogy a Bajnokok Ligájában és a spanyol bajnokságban is címvédő együttes nem tervez új játékost szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

Hozzáteszi Carlo Ancelotti vezetőedző szavait, amiből az derül ki, hogy a jelenleg leginkább jobbszélsőként pályára lépő Rodrygo személyében látja az együttes leendő csatárát.

Úgy vélem, Rodrygóban óriási fejlődési potenciál van csatárként, és remek jövője van ezen a poszton. Csatárként vagy visszavont ékként látom az ő szerepét a jövőben

– idézi Ancelotti szavait.

A 2019-ben 45 millió euróért érkező brazil futballista ebben az idényben 17 tétmérkőzésen már hét gólnál és öt gólpassznál jár szélsőként, befejező emberként még szebb számokat hozhat – ha fejlődése töretlen marad.

A 21 éves Rodrygo szerződése 2025 nyaráig érvényes a klubnál, a hamarosan 35 esztendős Karim Benzemáé ugyanakkor az idény végén lejár a királyi gárdánál. 

(Borítókép: Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Rovatok