Index Vakbarát Hírportál

Megijedtek az argentinok: furcsa dolog történt Lionel Messi lábával

2022. november 21., hétfő 18:02

Lionel Messi kellemetlen problémával küzdött az argentin labdarúgó-válogatott keddi, Szaúd-Arábia elleni világbajnoki nyitánya előtt. A PSG sztárja ennek ellenére úgy fogalmazott, hogy fizikailag és mentálisan is nagyon jó formában várja a tornát.

A hétszeres aranylabdás természetesen reméli, hogy most sikerül megnyernie a világbajnokságot (ehhez 2014-ben egyszer már közel járt, de akkor az argentinok kikaptak a németektől a fináléban). Nemrég elővigyázatosságból egyedül edzett, miután egy kellemetlen bokaproblémával szembesült.

Lionel Messi insists he 'feels very good' and only trained on his own as a precaution ahead of Argentina's World Cup opener https://t.co/nqnsIZmMv0

— MailOnline Sport (@MailSport) November 21, 2022

A támadó jobb bokája az egyik edzésen megduzzadt, de Lionel Messi megnyugtatta az argentin szurkolókat, leszögezte, jól van, és készen áll a holnapi mérkőzésre.

This image of Lionel Messi’s ankle from training today doing the rounds via @SC_ESPN pic.twitter.com/7pMhkOs5wR

— GOLAZO (@golazoargentino) November 21, 2022

A Diario AS értesülése szerint Messi hétfőn újra csatlakozott a csapat többi tagjához az edzésen, de a bokája messze nem tűnt egészségesnek, mindössze egy nappal Argentína első meccse előtt.

A The Athletic azt írta: az újságírók megtapsolták a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón részt vevő Lionel Messit, a tömegből „Vamos Leo” (Hajrá, Leo) kiáltások hallatszottak.

Argentína, amely a torna egyik favoritja, Mexikóval és Lengyelországgal is megmérkőzik a C csoportban.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok