Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo is megszólalt, így búcsúzik a Manchester Unitedtől

2022. november 22., kedd 19:29

Kedd délután lett hivatalos, hogy a Manchester United azonnali hatállyal felbontotta Cristiano Ronaldo szerződését, miután a közelmúltban a portugál sztár nyilvánosan kritizálta a klubot. Most az ötszörös aranylabdás is megszólalt.

A 37 éves támadó 2021 nyarán tért vissza a Manchester United csapatához, de második periódusa a csapatnál közel sem úgy telt, mint ahogy előtte tervezte. A Piers Morgan által készített, múlt héten közölt interjúban Ronaldo többek között a klub vezetőségét bírálta élesen. Ennek a következménye lett az, hogy szerződést bontottak a felek. 

Mindenben sikerült megállapodnom a csapattal, így szerződésem lejárta előtt felbontjuk a kontraktust. Szeretem a Manchester Unitedot, szeretem a szurkolókat, és ez sosem fog változni, bármi is történik az életben. Úgy gondolom azonban, hogy ez a megfelelő időszak arra, hogy új kihívások után nézzek. A legjobbakat kívánom a továbbiakban a csapatnak

– fogalmazott szűkszavúan közleményében Ronaldo szerződése felbontása után, amit a SkySports tett közzé. 

Mint a korábbi interjúban elmondta, jelenleg egyetlen dologra koncentrál, hogy megnyerje a portugál válogatottal a világbajnokságot. Portugália csütörtökön kezdi meg szereplését a világeseményen, első ellenfele Ghána lesz. 

Ne maradjon le semmiről, böngéssze az Index világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és még sok minden mást.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok