Index Vakbarát Hírportál

Ez volt Cristiano Ronaldo reakciója, miután szerződést bontott a Manchester Uniteddel

2022. december 3., szombat 10:08

Bár a mindennapi futballélet most a katari labdarúgó-világbajnokság körül forog, azt megelőzően egyértelműen Cristiano Ronaldo uralta a híreket, aki kendőzetlen őszinteséggel adott óriási vihart kavaró interjút Piers Morgan brit újságírónak, amelynek következtében közös megegyezéssel szerződést bontott a Manchester Uniteddel. A szakíró most elárulta, milyen üzenetet váltott a portugálok klasszisával a „szakítás” után.

„Amikor hivatalossá vált, hogy Cristiano és az MU útjai elválnak, egy GIF-et küldtem neki üzenetben. Egy filmrészletet, méghozzá a Rettenthetetlen című klasszikusból, ahol Mel Gibson azt kiabálja: Szabadság! 

Ronaldo a válaszában azt írta, ez tökéletesen összefoglalja az érzéseimett: Szabad vagyok, mint a madár!”

A Talk TV műsorvezetője azt is elárulta, a 37 éves klasszist továbbra sem a pénz motiválja és bízik abban, hogy a világbajnokságon való jó szerepléssel felkelti egy európai topcsapat érdeklődését.

„Igazak a hírek, Szaúd-Arábiából konkrét ajánlatot kapott, amelyben csillagászati összeget ígérnek neki, ő azonban még szeretne a Bajnokok Ligájában futballozni. Most azonban csak a portugál válogatottra koncentrál, világbajnok akar lenni a nemzeti csapattal” – árulta el Morgan.

Portugália a vb nyolcaddöntőjében Svájccal találkozik majd, a mérkőzést december 6-án kedden 20.00 órától rendezik.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg a világbajnokságot?

  • 22167
    Argentína
  • 21804
    Franciaország
  • 10096
    más
  • 5455
    Anglia

(Borítókép:  Quality Sport Images / Getty Images)

Rovatok