Index Vakbarát Hírportál

Nézőcsúcs Angliában, David Beckham a kerítésen keresztül menekült

2023. január 11., szerda 13:18

Nézőcsúcsot hozott Romeo Beckham angliai debütálása – melyet édesapja, a korábbi kiváló középpályás, David Beckham inkognitóban nézett meg a helyszínen.

A 20 éves futballista az Inter Miamitól érkezett a Premier League-ben szereplő Brentford B csapatához kölcsönbe, ez az együttes a ligarendszertől függetlenül játssza mérkőzéseit, kedden egy kilencedik ligás csapat ellen volt érdekelt.

Ezen a meccsen, 2–1-es állásnál érkezett a pályára Romeo Beckham, a jobb oldali középpályás együttese 3–2-re győzött 554 (más forrás szerint 553) fizető néző előtt, ami új csúcs az Erith & Belvedere FC történetében.

Az összecsapásra az angol válogatott korábbi kiválósága, David is kilátogatott, de nem akart feltűnést kelteni, ezért inkognitóban ment: a tömegtől távolabb helyezkedve, fekete esőkabátban, fejére húzott kapucniban állt, de így is felfigyeltek rá néhányan, és közös képet kértek a futballistától.

A további nyüzsgés elkerülése érdekében a hármas sípszó előtt inkább el is hagyta a stadiont, egy kerítésen átmászva távozott a létesítményből.

A B csapatot edző Neil MacFarlane dicsérte új játékosát.

Édesapja hihetetlen játékos volt, hihetetlen jellemmel és hihetetlen pályafutással. Próbáljuk játékosainkat olyan szinten hajtani, amilyet korábban nem szokhattak meg, úgy érzem, Romeo villámgyorsan beilleszkedett a kultúránkba, büszke lehet rá az édesapja.

(Borítókép: David Beckham Romeo Beckham debütáló meccsén 2023. január 10-én. Fotó: Mega / GC Images / Getty Images)

Rovatok