Index Vakbarát Hírportál

A PSG sztárja fellökött egy fotóst a vereséget követően

2023. február 15., szerda 15:00

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában a Bayern München 1–0-ra legyőzte a PSG-t Párizsban, Sergio Ramos pedig nem viselte jól a vereséget, fellökött egy véletlenül nekiütköző fotóst.

A Valentin-napi Bajnok Ligája-visszatérés nem úgy alakult a párizsiak számára, ahogy a csapat tervezte. A Bayern München összességében megérdemelten győzte le 1–0-ra a PSG-t a Parc des Princesben, a csapatszellemet és teljesítményt nézve amúgy is romokban heverő hazaiaknak pedig nem volt könnyű megemészteni a vereséget. Különösen Sergio Ramosnak. 

A lefújást követően a PSG játékosai szokás szerint a szurkolók elé vonultak, hogy megköszönjék a támogatást, ilyenkor pedig fotósok hada veszi őket körbe, hogy megörökítsék az érzelmes arcokat. Egyikük véletlenül rálépett Sergio Ramos lábára, aki feldúltan számonkérte a médiamunkást. Közben egy másik fotós háttal nekiment a spanyolnak, itt pedig valami elpattanhatott a védőben, mert gondolkodás nélkül fellökte a nála vagy egy fejjel alacsonyabb férfit.

Hivatalos kommunikáció nem történt Ramos felől, egy Instagram-poszt került ki közösségimédia-oldalára, amelyben azonban csak azt írja, hogy még nincs vége, és a második meccsen mindent beleadnak. Ha a korábbi eredményeket nézzük, a hazai vereség rossz előjel a PSG számára, mert nemzetközi kupapárharcot még sosem tudott megfordítani a csapat. 

(Borítókép: Sergio Ramos a Bayern München elleni BL-meccsen. Fotó: David S. Bustamante / Getty Images) 

Rovatok