Index Vakbarát Hírportál

Zúgott a „Messi! Messi!” – Ronaldo botrányosan reagált

2023. március 10., péntek 08:10

Az Al-Nasszr aktuális ellenfelének szurkolói gyorsan megtalálták Cristiano Ronaldo gyenge pontját. Valahányszor nem megy a csapatnak és portugál labdarúgójának, örök riválisa, Lionel Messi nevét skandálják a nézők, amit rosszul visel az Al-Nasszr kapitánya. Így volt ez csütörtök este is, amikor Ronaldóék bajnoki meccsen 1–0-ra kikaptak az Al-Ittihadtól.

A mérkőzés egyetlen gólját Romarinho szerezte a 80. percben, a vereséggel Cristiano Ronaldo együttese lecsúszott a tabella első helyéről. 

Ez idáig még nem szenzáció, bár nem megszokott, egyrészt az Al-Nasszr veresége, másrészt Ronaldo gólképtelensége. A kisebb botrány akkor tört ki, amikor a vesztes csapat játékosai lefelé baktattak a pályáról. A közönség Messi nevét skandálta, ezzel is sót dörzsölve Ronaldo lelki sebeibe, mire a portugál sztár dühében hatalmasat rúgott az oldalvonal mellett a földön heverő vizespalackokba.

Úgy tűnik, ezt a keresztet már örökre magával viszi pályafutása során, bárhol jár a világban. Ronaldót nem mindenhol szeretik, és mindig az orra alá dörgölik, hogy Messi jobb futballista nála. Ami aztán igaz vagy sem, mindenesetre matematikai tény, hogy az argentin nyert már világbajnokságot, a portugál pedig nem, továbbá Messinek hét Aranylabdája van Ronaldo öt trófeájával szemben.

(Borítókép: Ronaldo 2023. március 9-én. Fotó: Khalid Alhaj / MB Media / Getty Images)

Rovatok