Index Vakbarát Hírportál

Reszkessetek, belgák! Aktiválják a záradékot

2023. június 22., csütörtök 15:52

Argentin sajtóhír szerint egy élvonalbeli belga labdarúgócsapat aktiválja a Kevin Mac Allister szerződésében lévő 1,5 millió dolláros kivásárlási záradékot, így hamarosan klubot válthat az Argentinos Juniors védője.

A 25 éves jobbhátvéd a nemrégiben Liverpoolhoz szerződő világbajnok Alexis Mac Allister bátyja, ő maga U23-as válogatottságig jutott eddig.

A saját nevelésű játékos a Boca Juniorsnál töltött kölcsönévét leszámítva csak az 1985-ös Libertadores-kupa-győztesnél szerepelt, eddig 154 tétmeccsen lépett pályára.

Már meg is indultak Belgiumban a találgatások, hogy melyik klubról lehet szó, és a rekordbajnok Anderlecht nevét rögvest be is dobták, mivel a 34-szeres aranyérmes már korábban is szívesen igazolt argentin játékost, továbbá épp jobbhátvédet keres. Mac Allister pedig remek ár-érték arányú megoldás lehet a posztra, mivel a szerződésében foglaltak szerint 1,5 millió dollárért kivásárolhatják őt.

Kevin Mac Allister igazi sportolócsaládból származik, hiszen édesapja, Carlos, nagybátyja, Patricio, valamint két testvére, Alexis és Francis is profi futballista volt, vagy még most is az.

Az pedig jó eséllyel megtippelhető, hogy szülei kedvelhették a Reszkessetek, betörők! című filmeket...

O Kevin Mac Allister jogador que o Luís Roberto tá narrando no jogo do Timão vs o Kevin McCallister que eu imediatamente pensei! #ARGxSCCP #ARGxCOR #Libertadores pic.twitter.com/1CKERPBKQv

— Comentadora (@chkomentadorah) May 25, 2023

Rovatok