Index Vakbarát Hírportál

Olyat tett a franciák kiválósága, amit manapság nagyon kevés futballista

2023. június 27., kedd 10:54

A pénz helyett a hűséget választotta Adrien Rabiot, a Juventus francia válogatott középpályása – derül ki a nemzetközi beszámolókból.

A hazájával tavaly Katarban vb-döntős, 2021-ben Nemzetek Ligája-győztes futballistát a Manchester United szerette volna szerződtetni, de ő inkább a lényegesen kevesebb fizetés ellenére is marad a torinói együttesnél.

Rabiot szerződése június 30-án jár le, ezt követően szabadon, átigazolási díj nélkül válthatna klubot, a „vörös ördögök” pedig szívesen meg is kaparintották volna a 28 éves szűrőt.

A francia játékos számára nem lett volna teljesen ismeretlen a közeg, hiszen 13 éves korában néhány hónapon át a Manchester Citynél nevelkedett, majd visszatért Párizsba, a PSG-nél lett profi futballista, és 2019-ben váltott az olasz csapat mezére.

A Sky Sport Italia, a L’Équipe és a Sportitalia is arról számolt be, hogy Rabiot egy évvel meghosszabbítja lejáró szerződését, amely a jelenlegi kondíciókkal fut tovább, ami lényegesen kevesebb, mint amit az angol sztárcsapattól kaphatna.

Hozzá kell tenni, hogy ezzel a lépéssel ráadásul a Bajnokok Ligájáról is lemondhat, hiszen a pontlevonással büntetett Juventus nem zárt indulást érő helyen.

Rovatok