Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik egy mondattal bejátszotta magát a magyar vendéglátásba

2023. július 6., csütörtök 12:13

Július 10–23. között a szegedi Kiskakas Csárda helyben és kiszállítva egyaránt elkészíti Szoboszlai Dominik kedvenc ételét, a zúzapörköltet nokedlivel – jelentette be közösségi oldalán a magyar étterem.

Vasárnap vált hivatalossá, hogy Szoboszlai Dominik a Premier League-ben szereplő Liverpoolnál folytatja labdarúgó-karrierjét. Átigazolási ügyét hatalmas médiaérdeklődés övezte Magyarországon és külföldön, a magyar válogatott csapatkapitánya hétfőn magyar újságírókkal beszélgetett a benne kavargó érzésekről és célokról.

A beszélgetésen, amelyen az Index is ott volt, Szoboszlai azt mondta, nem szeretne megváltozni a pénz hatására (sajtóhírek szerint a támadó középpályás heti fizetése a bónuszokkal együtt meghaladhatja a 150 ezer fontot a patinás angol klubnál, ez havi szinten több mint 600 ezer fontot jelent, ami jelenlegi árfolyamon számolva több mint 260 millió forintnak felel meg).

Ugyanúgy a zúzapörkölt nokedlivel a kedvenc ételem, és ugyanúgy be fogok ülni egy kifőzdébe a haverjaimmal vagy édesapámmal, mint eddig. Nem kell puccos étterem, a hétköznapi pillanatokat is ugyanúgy fogom élvezni ezután is, akár a játékot a pályán. Apának egyébként is tartozom egy vacsorával

– mondta a 22 éves játékszervező.

Ez a mondat a Kiskakas Csárda üzemeltetőihez is eljutott, akik úgy döntöttek, elkészítik Szoboszlai kedvenc ételét, amit a fent jelzett időszakban bárki elfogyaszthat az étteremben, vagy akár házhoz is rendelheti azt.

Rovatok