Index Vakbarát Hírportál

A Premier League-ből próbálják elrabolni a magyar válogatott ifjú sztárját

2023. július 16., vasárnap 12:33

Újabb fordulat állt be a már eddig sem hétköznapi Kerkez Milos-ügyben, Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a magyar válogatott bal oldali mindenese Angliában köthet ki.

Kezdetben portugáliai érdeklődésről írtak a nemzetközi lapok, de a Benfica végül nem tudott megegyezni a holland AZ Alkmaarral az átigazolásról.

Az elmúlt napok-hetek fejleményei aztán azt mutatták, hogy ha nem is minden út, de Kerkezé bizony Rómába vezet, méghozzá a Lazióhoz.

Most azonban jött az újabb fordulat, az átigazolási ügyekben bennfentes Fabrizio Romano (aki többek között Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződését is előre jelezte) arról számolt be vasárnap délben, hogy a 19 éves futballista Anglia felé veheti az irányt.

Exkluzív információ, a Bournemouth megpróbálja elrabolni Kerkez Milost a Lazio elől. Úgy tudni, hogy a játékos és a csapat egyezségre jutott egymással – ahogyan ez a Laziónál is megvan. Az üzlet a klubokon múlik, az AZ 15-20 millió eurót szeretne kapni. A tárgyalások folynak a Bournemouthszal

– írja Fabrizio Romano.

A 19 éves balhátvéd/bal oldali középpályás a Győr utánpótlásából került 2021-ben a Milanéhoz, ahonnan tavaly januárban igazolt valamivel több mint egymillió euróért a holland csapathoz.

Az alkmaariaknál az előző idényben balhátvédként öt gólig és hét gólpasszig jutott, no meg az Európa-konferencialiga elődöntőjéig.

A magyar válogatottban eddig nyolc mérkőzésen lépett pályára a középpálya bal oldalán szerepelve, remek teljesítményével pedig azok után, hogy a Golden Boy-díjra jelölték, a Premier League-ben szereplő gárda figyelmét is felkeltette.

Rovatok