Index Vakbarát Hírportál

A Tottenham elnöke magasról tesz a németekre, inkább elutazott nyaralni

2023. augusztus 5., szombat 16:40

Újabb fordulat történt az angol labdarúgó-válogatott támadója, Harry Kane potenciális klubváltásának ügyében, miután klubja, a Tottenham elnöke nem reagált a Bayern München utolsó ajánlatára, helyette két hétre Miamiba utazott családi nyaralására – számoltak be a hírről német sajtóértesülések.

Régóta húzódik már Harry Kane ügye, a Tottenham és a Bayern München már egy ideje tárgyal a sztártámadó klubváltásáról, de egyelőre nem született megállapodás. A bajor klub legutóbb egy utolsó ajánlatot, és ezzel együtt ultimátumot küldött a londoniaknak, de a Tottenham elnöke, Daniel Levy egyszerűen figyelmen kívül hagyta a dolgot, és nem reagált a 110 millió euróról szóló ajánlatra.

A németek azt írják, hogy a sportvezető ahelyett, hogy újra tárgyalóasztalhoz ült volna a Bayern képviselőivel, inkább elutazott kéthetes családi nyaralására Miamiba, jelezve ezzel: nem hatotta meg a bajorok ajánlata. Daniel Levy a hírek szerint ragaszkodik ahhoz, hogy legalább 116 millió eurót kapjon sztárfutballistája játékjogáért, a Bayern viszont nagyon nem szeretne ekkora összeget fizetni Kane-ért, főleg annak ismeretében, hogy jövő nyáron lejár a szerződése.

Harry Kane szívügye a Tottenham, de a sikertelenség miatt szívesen klubot váltana, így régóta már nem rajta múlik az átigazolás, hanem a két csapaton. Amennyiven Daniel Levy a továbbiakban is megmakacsolja magát, úgy könnyen elképzelhető, hogy kifutnak az időből, és jövő nyáron ingyen elveszítik támadójukat.

A Tottenham már próbálkozott az angol válogatott támadó szerződésének meghosszabbításával, jelenlegi fizetésének dupláját ajánlva neki, de Kane nem szeretne újabb konktraktust aláírni a klubbal.

Rovatok