Index Vakbarát Hírportál

A Tottenham végre elfogadta a Bayern ajánlatát, Kane Münchenbe tart

2023. augusztus 10., csütörtök 11:42

A The Athletic információja szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham végre elfogadta a Bayern München Harry Kane-ért tett ajánlatát.

A német rekordbajnok több sikertelen ajánlattal is próbálkozott már az angol válogatott gólrekorderének megkaparintására, de a Spurs az előző évekhez hasonlóan ezúttal is rendre kikosarazta az érdeklődéseket.

A 30 éves futballista ugyanakkor a nyáron már jelezte, hogy mindenképpen távozni szeretne, és konkrétan a Bayern München játékosa kíván lenni.

Bár csak egy év van hátra a szerződéséből, a nemzetközi kupaindulásról Kane 30 PL-gólja ellenére lemaradó együttes nem volt rest több masszív ajánlatot is visszautasítani, mielőtt a mostani 110 millió eurós próbálkozás már sikerrel járt.

A The Athletic cikkében azt írja, hogy most már az angol csatáron a sor, hogy eldöntse, menni vagy maradni, bár az elmúlt hetek (hónapok, évek…) alapján nem nagyon lehet itt miről beszélni.

A Tottenham történetének legeredményesebb futballistája a váltással végre esélyt kaphat arra, hogy megszerezze profi pályafutása első (!) trófeáját.

Ha a német rekordbajnoknál sem sikerülne ez neki, akkor alighanem már sehol…

Frissítés: amikor a Tottenham végre bólintott, úgy fest, hogy Kane gondolhatja meg magát, most arról cikkeznek az angolok, hogy igencsak jó esély van rá, hogy a támadó marad Londonban.

Ki érti ezt...

Rovatok