Index Vakbarát Hírportál

Hihetetlen: a reptéren fordították vissza a Bayern 100 millió eurós igazolását

2023. augusztus 11., péntek 10:01

Kora reggel még arról szóltak a hírek, hogy a Tottenham és a Bayern München mindenben megegyezett Harry Kane klubváltása kapcsán, egyúttal az engedélyt is megadják neki, hogy Münchenbe utazzon, viszont ez délelőttre változott.

A német Sky számolt be róla elsőként, hogy az angol élvonalbeli klub az utolsó pillanatokban visszavonta az engedélyt, még annak ellenére is, hogy Harry Kane már a londoni reptéren tartózkodott, felszállásra készen. A hírek szerint a Tottenham újra tárgyalni akar a Bayernnel még azok után is, hogy már megállapodtak a felek egy 100 millió eurónál is magasabb átigazolási összegben.

Jelenleg az a helyzet, hogy Kane visszafordult a reptérről, és hazatért családjához, miközben várja, hogy csapata megadja az engedélyt az utazásra. Egészen elképesztő, mekkora mizéria övezi az angol válogatott támadó potenciális klubváltását.

A Sky hozzáteszi, amennyiben a londoniak mégis engedélyezik Kane utazását, úgy a támadó a mai nap folyamán Münchenbe utazik, átesik az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja négyéves szerződését. A futballvilág legfontosabb átigazolási híreit és pletykáit alább olvashatja.

Rovatok