Index Vakbarát Hírportál

Továbbjutása esetén elhalasztja mezőkövesdi meccsét az FTC

2023. augusztus 14., hétfő 16:14

A Ferencváros halasztási kérelemmel fordult a magyar szövetséghez (MLSZ) és a Mezőkövesdhez, így a két csapat jövő hétfőre kiírt mérkőzését későbbi időpontban rendezik meg, amennyiben a zöld-fehérek továbbjutnak a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójából – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

„A halasztási kérelem miatt nem kezdjük meg a belépők értékesítését a szokásos rend szerint hétfőn” – közölte honlapján a borsodi klub, amely megjegyezte, az FTC csütörtöki visszavágója miatt az MLSZ péntek reggel adhat ki hivatalos határozatot.

Mivel az NB I-ben címvédő fővárosi együttes múlt csütörtökön 6–1-re nyert a máltai Hamrun Spartans vendégeként, így szinte biztosra vehető, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC találkozót elhalasztják.

A Ferencvárosnak ez lehet a második halasztott meccse, mivel a nyitófordulós összecsapását szeptember 27-én pótolja a legutóbb ezüstérmes Kecskemét ellen – emlékeztetett az MTI.

A zöld-fehérek hétvégén emiatt még csak a második bajnokijukat játszották le a szezonban, a Puskás Akadémia pedig 2–1-re legyőzte őket az Üllői úton. 

Rovatok