Index Vakbarát Hírportál

Gazdag Dániel egy lépésre attól, hogy átírja a Philadelphia Union történelmét

2023. szeptember 4., hétfő 10:56

Gazdag Dániel szerezte a Philadelphia Union negyedik találatát a New York Red Bulls ellen 4–1-re megnyert mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

A magyar válogatott támadó kezdőként lépett pályára, és a 76. percben állította be a végeredményt, majd lecserélték.  A klub honlapján megjelentek szerint utóbbi kényszerű döntés volt, ugyanis gólszerzés közben megsérült… Az alábbi videón jól látható, ahogy a lövés után, gólöröm közben a jobb lábához kap a 27 éves futballista.

Gazdag a 37. gólját szerezte a bajnokságban, ezzel a Philadelphia honlapja szerint a klub második legeredményesebb játékosa lett.

Messi is megállíthatatlan volt

Hétfő hajnalban Los Angelesben folytatódott a Lionel Messi Road Show. Az Inter Miami FC az „angyalok városában” szerepelt MLS-mérkőzésen, és könnyed játékkal 3–1-re győzött. A begyűjtött három ponttal folytatta a felzárkózást, bár a keleti főcsoportban így is az utolsó előtti helyen áll, de a playoffba jutásról még nem kell letennie. Messi két parádés gólpasszal segítette a floridai csapatot az aktuális bajnok, az LAFC elleni győzelemhez.

(MTI/Index)

Rovatok