Index Vakbarát Hírportál

A magyar válogatott középpályását nem nevezte csapata a Bajnokok Ligájába

2023. szeptember 7., csütörtök 11:24

Schäfer András, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa egészen biztosan nem lép pályára ősszel klubcsapatában a Bajnokok Ligája csoportkörében, mivel az Union Berlin nem nevezte a legrangosabb európai kupasorozatának keretébe.

Mint ismert, a 24 éves középpályás régóta bajlódik makacs sérüléssel, felépülése pedig rendkívül lassan halad, így az Union Berlin nem nevezte Bajnokok Ligája-keretébe. Schäfer András többször is megsérült az elmúlt időszakban, legutóbbi alkalommal műteni is kellett, és ugyan a szezon elején visszatért a berliniek edzőközpontjába, edzésmunkát még nem végezhet. 

Ennek értelmében SCHÄFER András egészen biztosan nem léphet pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A fővárosiak történetük során először kvalifikáltak a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörébe azok után, hogy a legutóbbi szezonban negyedik helyen végeztek a német élvonalban.

Az Union Berlin a múlt heti sorsoláson a C csoportba került a Real Madrid, Napoli és a Braga mellett. Azt is fontos megjegyezni, hogy a fővárosiak stadionja nem felel meg az UEFA előírásainak, így a hazai mérkőzéseit a berlini Olimpiai Stadionban kell játszania a csapatnak. 

Egyébiránt íme, az Union Berlin 24 fős BL-kerete:

Rovatok