Index Vakbarát Hírportál

Az FTC szerb vezetőedzője folytatná hibátlan teljesítményét az örökrangadón

2023. szeptember 30., szombat 15:25

A honi labdarúgó élvonal (OTP Bank Liga) 8. fordulójában az MTK Budapest fogadja a címvédő Ferencváros csapatát, tehát sor kerül a szezon első örökrangadójára. Az FTC nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Dejan Sztankovics először tapasztalhatja meg a két patinás pesti csapat mérkőzésének hangulatát, egyúttal pedig reméli, hogy ötödik mérkőzésén ötödik győzelmét szerezheti meg szombat délután.

17 órakor kezdődik az MTK Budapest–Ferencváros-labdarúgómérkőzés az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, mely nem csak nevében lesz rangadó, mivel az FTC vezeti a tabellát, az MTK pedig kiváló formában játszik, és a második helyet foglalja el. A ferencvárosiak szerb vezetőedzője természesen bízik az újabb sikerben, és az MTK otthonában is győzne. 

„Háromnaponta mérkőzéseket játszunk, rotálni kell, védenem kell a játékosaimat a sérüléstől. A legutóbbi meccseken jó munkát végeztünk, hiszen megnyertük azokat, ráadásul csak egy gólt kaptunk. Az a célunk, hogy szombaton is folytatni tudjuk ezt a szériát, győzni akarunk az MTK ellen! Elég csak a tabellára nézni, a játékosaim remek munkát végeznek, veszélyesek tudnak lenni. Maximálisan oda kell figyelnünk, már az első perctől kezdve. Nem csökkenhet a figyelmünk, mert elég egy hiba, és az ellenfél ezt azonnal ki fogja használni” – idézte a fradi.hu Dejan Sztankovicsot. 

A 222. örökrangadó az előzetes várakozások szerint telt ház előtt kezdődik szombat délután. 

Rovatok