Index Vakbarát Hírportál

Iker Casillas kiakadt egy sör miatt

2023. október 2., hétfő 09:37

A Real Madrid és a spanyol válogatott egykori sztárkapusa kiakadt amiatt, hogy egy madridi sör hirdetését találta meg Angliában.

Casillas Newcastle városában turistáskodott a napokban, amiről az Instagramján is megosztott számos fotót és 24 órán át elérhető Insta-sztorit. Ezek közt volt egy olyan fotó is, amelyen egy lagersört hirdettek a városban.

A hirdetés a Madrí Excepcional nevű, magát „Madrid lelkének” hirdető sörmárkához tartozott. Mint a Daily Star írta, Casillas egy Insta-sztoriban egy egyszerű angol kifejezéssel adott hangot meghökkenésének. Mindössze annyit írt: 

WTF.

Valószínűleg először találkozott vele 

A jelek szerint Casillast az lepte meg, hogy egy magát madridinak mondó sörrel találkozott az angol városban. Azért is valószínűsíthető, hogy ezelőtt nem hallott erről a márkáról, mert ezt a sört kizárólag az Egyesült Királyságban készítik, kifejezetten a brit és ír piacra, így elsősorban ők azok, akik fogyasztják. 

A 4,6 százalékos Madrí Excepcionalt a gyártó „modern európai stílusú lagersörként” jellemzi. A márkát a Molson Coors nevű sörforgalmazó vállalat dobta piacra még 2020 októberében. 2021-ben már elnyert néhány nemzetközi díjat, 2022 tavaszára pedig az egyik legnépszerűbb sör lett a briteknél. Madridhoz mindössze annyi köze van, hogy a La Sagra spanyol sörfőzde is részt vesz a készítésében. 

Casillas szombaton egyébiránt megnézte a Newcastle United 2-0-s győztes meccsét is a Burnley ellen, amiről szintén posztolt az oldalán.

Rovatok