Index Vakbarát Hírportál

Messi nem is fontolgatta, hogy visszatérjen a Barcelonához

2023. október 23., hétfő 17:55

A futballügyekben bennfentes Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Barcelona érdeklődése ide, szaúdi óriási pénzes ajánlatok oda, Lionel Messiben még csak fel sem vetődött a távozás lehetősége.

Mint ismert, a világbajnok argentin támadó számára véget ért az idény, miután az Inter Miami nem jutott be a rájátszásba, és egészen februárig nem is lesz tétmérkőzése.

Ezt követően több találgatás is szóba került, szaúdi klubok és a Barcelona is elgondolkodott a hírek szerint azon, hogy a kieső időszakra kölcsönvegyék az MLS-klubtól, de végül minden próbálkozás hiábavalónak bizonyult. 

Fabrizio Romano szerint Lionel Messi fejében meg sem fordult semmilyen kölcsönszerződés.

Büszke vagyok az Inter Miami idénybeli eredményeire. Megnyertük a klub történetének első trófeáját, és közel kerültünk a rájátszáshoz is. Ezek jó alapok, de még versenyképesebbek szeretnénk lenni a következő idényben. Biztos vagyok abban, hogy ezzel a csapattal, ezzel a várossal és ezzel a klubbal közösen még nagyobb dolgokra vagyunk hivatottak

– idézi Lionel Messi szavait a transzferguru X-bejegyzése.

 

Leo Messi never considered any loan deal from now to February despite Barcelona links.

“I'm proud of Inter Miami results this season. We won the first title in club's history, we were close to Playoffs...

We keep good indications but we want to be more competitive next... pic.twitter.com/xZ8X1lQJp3

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 22, 2023

Messi Amerikába szerződése óta 14 tétmérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett, együttesével pedig drámai csatában, a büntetőpárbaj 11. körében kiharcoltaa Ligák Kupája-trófeát.

A jövő heti Aranylabda-díj-átadón minden bizonnyal pályafutása nyolcadik kitüntetését is megkaparintja, miután hazájával megnyerte a 2022 telén rendezett világbajnokságot.

Rovatok