Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid vezetőedzője elárulta, hogyan terveznek új játékosokat igazolni

2023. november 7., kedd 14:05

Carlo Ancelotti, a spanyol labdarúgó-élvonalban (LaLiga) szereplő Real Madrid vezetőedzője kijelentette, nem terveznek új játékosokat szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

Sokáig kérdéses volt, hogy a több sérült kulcsjátékosa helyére milyen téli átigazolásokat tervez a Real Madrid, továbbá arról is szó volt a nemzetközi sajtóban, hogy mi lesz a vége a Kylian Mbappé körül kialakult helyzetnek. Mint ismert, a madridiak nemrégiben egy sajtóközleményt adtak ki az ügyben, amelyben leszögezték, hogy nem történt személyes megállapodás a francia sztárjátékossal, még a pletykák ellenére sem. Most Carlo Ancelotti elárulta, hogyan tervezik a következő átigazolási időszakokat. 

Egyáltalán nem tervezünk új játékosokat szerződtetni a januári átigazolási időszakban, a piac jelenleg zárva van számunkra. Militao és Courtois még a szezon vége előtt visszatér a csapathoz, így semmi nem indokolja azt, hogy újabb játékosokat szerződtessünk a csapathoz

– fejtette ki az olasz szakember. Carlo Ancelotti hozzátette, 2024 nyarán elképzelhető, hogy aktívabbak lesznek az átigazolási piacon, de egyelőre nincsenek ilyen terveik. Azt is fontos megjegyezni, hogy a jövő nyári átigazolási időszak könnyen lehet, hogy már nem Ancelotti dolga lesz, mivel szerződése lejár a szezon végeztével, és sajtóhírek szerint a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként folytatja a jövőben.

Real Madrid 12. forduló után jelenleg a bajnokság második helyén áll, mindössze az eddig szenzációs futballt játszó Girona előzi meg a tabellán. 

Rovatok