Index Vakbarát Hírportál

A Debrecen legendája félmeztelenül ünnepelte csapata győzelmét

2023. november 13., hétfő 12:03

A Debreceni VSC vasárnap 1–0-ra megverte a Paksot, korábbi legendás játékosuk és jelenlegi pályaedzőjük, Dombi Tibor pedig tisztességesen megünnepelte a hajdú-bihariak győzelmét.

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi napján a Debreceni VSC 1–0-ra legyőzte a tabella második helyén álló Paksot, amely győzelem esetén az élre ugorhatott volna. Ugyanis a listavezető Ferencváros vereséget szenvedett (0–1) otthon a negyedik helyezett Fehérvár FC-től, azonban így a tabella elején nem történt változás.

A mérkőzés után Dombi Tibor félmeztelenre vetkőzve ünnepelte a győzelmet és egyben 50. születésnapját. 

A 35-szörös magyar válogatott Dombi Tibor 1991-ben a Debrecen együttesénél kezdte el profipályafutását, ahol 1999-es Eintrach Frankfurtba szerződéséig meghatározó játékos volt, és 181 alkalommal pályára is lépett a jobbszélső. 

2000-ben 9 mérkőzés erejéig újra a Lokiban szerepelt, majd egy holland kitérő után végérvényesen visszatért nevelőegyesületébe, és 2014-ig még 12 évet játszott itt, majd 2016-ban a Debrecen második számú csapatában vonult vissza. Összesen 478 mérkőzést játszott le a felnőttklubokban, és 17 gólt szerzett. 

A Loki játékosaként hét magyar bajnoki, öt Magyar Kupát és Szuperkupát, illetve egy Magyar Ligakupát nyert. 

(Borítókép: M4 Sport)

Rovatok