Index Vakbarát Hírportál

Összeesett egy játékos a pályán, félbeszakadt Kerkez Milosék PL-meccse

2023. december 16., szombat 17:37

Félbeszakadt a Bournemouth–Luton Town-mérkőzés az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában, miután a vendégeket erősítő Tom Lockyer összeesett a pályán.

Kerkez Milos kezdőként lépett pályára az összecsapáson, amelyen a vendégek korán vezetést szereztek, de a házigazda a szünet után egyenlíteni tudott.

A mérkőzés a második félidő derekán szakadt félbe, amikor a vendégek csapatkapitánya összeesett a pályán, miközben nem volt a környékén senki sem.

A hazai szurkolók egy emberként éltették Tom Lockyert:

Az MTI arra emlékeztet, hogy

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta.

Hogy a találkozót mikor folytatják, azt egyelőre nem tudni.

Közben arról számoltak be az angol médiában, hogy a játékos eszméleténél van, és reagál, ami mindenképpen pozitív fejlemény.

A Luton nem sokkal később a hivatalos X-oldalán ismertette, hogy Lockyert kórházba szállították, ahol szerencsére reagál az orvosoknak. Még nem teljesen tudják az események okát és következményét, de addig is köszönik a Bournemouthnak és mindkét orvosi stábnak az azonnali közbeavatkozást, ami csodálatos volt – teszi hozzá az újonccsapat.

A Luton elnézést kért a szurkolóktól, hogy nem folytatódott a mérkőzés, miután a felek megegyeztek egymással arról, hogy ilyen körülmények között nem lehet a játékra koncentrálni. Mindenkinek köszönik azt az elképesztő támogatást, amit a vendégcsapat kapitánya kapott.

Nem csupán a klub, az együttes vezetőedzője, Rob Edwards is háláját fejezte ki a Bournemouth-szurkolók támogatásáért. Miután biztossá vált a meccs félbeszakítása, az egész nézőteret megtapsolta.

A játéknap meccseiről ide kattintva olvashat!

Premier League, 17. forduló

Bournemouth–Luton 1–1 – félbeszakadt

Chelsea–Sheffield United 2–0

Manchester City–Crystal Palace 2–2

Newcastle United–Fulham 3–0

Burnley–Everton 0–2

Az élmezőny állása: 1. Liverpool 37 pont/16 meccs (36–15), 2. Arsenal 36/16 (33–15), 3. Aston Villa 35/16 (35–20), 4. Manchester City 34 (40–20), 5. Tottenham 33 (35–23), 6. Newcastle 29 (36–21), 7. Manchester United 27/16 (18–21)

Rovatok