Index Vakbarát Hírportál

Az újabb kiábrándító vereség után szórakozni mentek az újpesti labdarúgók

2023. december 17., vasárnap 16:38

Az Újpest labdarúgócsapata szombaton 4–0-s vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Kisvárda otthonában, ezzel legutóbbi hét bajnoki mérkőzéséből hatot elveszítve zárta a 2023-as évet. A kiábrándító teljesítmény viszont nem mindenkit viselt meg, az újpesti játékosok egy része szórakozni indult szombat éjszaka, amit a klub sem nézett jó szemmel.

Hetek óta romokban az Újpest, a szurkolók rendkívül csalódottak az eredménytelen játék miatt, amire az utolsó idei fordulóban a Kisvárdától elszenvedett 4–0-s vereség csak újabb lapáttal tett rá. Emiatt több rendőrautót is a Szusza Ferenc Stadion környékére rendeltek, félve attól, hogy a drukkerek nehogy rátámadjanak a játékosokra és Nebojsa Vignjevics vezetőedzőre. Végül nem történt atrocitás, a csalódott szurkolók kérdőre sem vonták a játékosokat. 

Így közülük többen nyugodtan indulhattak útnak szórakozni a fővárosi éjszakába, mondván, téli pihenőre vonul a bajnokság, így itt az ideje a kikapcsolódásnak is. Az egyik újpesti labdarúgó még a közösségi médiára is posztolt a szórakozóhelyről, a képen pedig mások mellett Kiss Tamás és a koszovói Liam Kastrati is látható volt – vette észre a Sportal

A lila-fehér csapat játékosai együtt szórakoztak a fehérvári Schön Szabolccsal és Csongvai Áronnal, igaz, utóbbiaknak minden okuk megvolt az örömre, a Fehérvár kiütéses győzelemmel zárta az évet az őszi bajnok Paks ellen.

A közzétett képet azóta már ugyan törölték, de valószínűleg így is lesz következménye az ügynek. A Sportal megérdeklődte az Újpestnél, értesültek-e a játékosaik bulizásáról, amire azt válaszolta a klub, hogy belügyként kezelik az eseményt, de lesznek következményei. 

Rovatok